Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji i regionu. Više o sajtu ovde, a budući u ranoj β fazi radi smo čuti vaše komentare.

Najnoviji događaji:

•  IDC/Global Retail Insights CEE Logistics and IT Solutions Roadshow
•  3rd Southeastern Europe Broadband Conference and Expo
•  Seminar: Direktiva o elektronskoj trgovini
Događaji po mesecu: jun »    
April 9April 10

Ovogodišnja Technobank konferencija u organizaciji ASIT-a će se održati od 9. do 10. aprila u hotelu Continental u Beogradu. U okviru konferencije će biti održan forum koji će pokriti najvažnije aspekte platnih sistema na bazi smart kartica, kao i okrugli sto “Beskontaktni platni sistemi“.

Organizator će dodeliti i dve nagrade – za doprinos razvoju kartičnog poslovnaja u Srbiji, i za najbolje bankarsko tehnološko rešenje prezentovano na konferenciji.

(more…)

April 21

Okrugli sto na temu “Značaj telekomunikacija u razvoju biznisa” će biti održan 21. aprila u hotelu Hyatt Regency sa početkom u 12h u organizaciji EMG-a.

Povod za održavanje događaja je ubrzan razvoj telekomunikacionih usluga u svetu i regionu, što kao posledicu ima brže i dinamičnije poslovanje, povećanje produktivnosti i profita u kompanijama. Da li domaće kompanije počinju da prepoznaju nove mogućnosti poslovanja i koliko su im nove telekomunikacione tehnologije zapravo dostupne?

(more…)

Mart 27Maj 13

Microsoft tokom narednih mesec i po dana organizuje seriju predavanja o svojim novim razvojnim i serverskim rešenjima. Predavanja će biti održana na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Podgorici u periodu od 27. marta do 13. maja.

(more…)

Mart 7April 8

Salon Muzeja savremene umetnosti, Beograd

Izlozba Play Cultures predstavlja savremenu umetnicku produkciju digitalnih igara i prikazuje moguci pogled na to kako se zanr digitalnih igara moze upotrebiti na kreativan i angazovan nacin. Izlozba se sastoji od samostalnih igara, modova, video radova, multiplejer igara i interaktivnih prica.

(more…)