Po mesecu:  decembar »    

Prvo predavanje trećeg dana konferencije je održala Jelena Mickić na temu kreiranja tekstualnog sadržaja komercijalnih web stranica. Ovo je bila prilika da se učesnici upoznaju sa osnovnim tehnikama formatiranja i pisanja tekstova (copywriting) za sajtove komercijalnog tipa.
(more…)

Tokom drugog dana konferencije BizBuzz veliku pažnju je izazvala panel diskusija na temu „Content is king“, koju su vodili Istok Pavlović, Marko Jevtić i Srđan Šami. Učesnici su dali zanimljive predloge za unapređenje sadržaja na srpskom vebu, mišljenja o optimalnoj veličini niše za sajtove u Srbiji i savete za  balansiranje između potreba klijenata i korisnika.

(more…)

Trećeg dana biZbuZZ konferencije o IT poslovanju u Niškoj Banji, glavna urednica portala za srednjoškolce, Mingl, Dragana Petković, govorila je o načinima da se studenti i srednjoškolci motivišu da stvaraju onlajn sadržaje.

(more…)

UPDATE: dodat panel ‘Content is King’.

Prvo predavanje drugog dana biZbuZZa u (veoma ranih) 9h ujutru održali su naš Vlada i Jelena Rakić iz YU Builda koji su dosta ubedljivo argumentovali u prilog važnosti planiranja u IT projektima.

E-target je predstavljao Vlastimir Čobrda koji je uprkos tehničkim problemima uspeo da, izmedju ostalog,  prenese sjajnu preporuku onlajn marketerima u pogledu načina na koji treba da se predstavljaju (a koji se listom ignoriše kod nas) – ne promovišite sebe, promovišite benefite koje će vaši klijenti imati od saradnje sa vama.

(more…)

Poslednja dva predavanja na ovogodišnjem biZbuZZ-u su održali predstavnici EUNeta i proCredit banke, koji su bronzani sponzori konferencije – Vladimir Cvetić (Izbor između 3rd party i inhouse rešenja) i Milan Pištalo (E-probanking).

(more…)

Novembar 1

McCann Erickson Public Relations organizuje seminar “Pogled iz virtuelnog sveta1. novembra od 10:00 do 18:00h u hotelu Balkan u Beogradu. Cilj ovog seminara o ONLINE PR-u je upoznavanje učesnika sa najnovijim svetskim trendovima u komunikaciji, otkrivanje mehanizama pomoću kojih možete na najbolji način da iskoristite internet u PR-u.

(more…)