Po mesecu:  decembar »    
Novembar 11

Privredna komora Beograda u saradnji sa Alexom Petrovićem organizuje prezentaciju na temu Informatičko/Internet pravo i upravljanje rizicima poslovanja ponuđača i korisnika IT/elektronskih usluga u Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12 u sali IV), 11. novembra 2008. godine, u 11h.

(more…)

Novembar 4Novembar 6

Treći ICT Forum će se održati u od 4. do 6. novembra u Regionalnoj privrednoj komori u Nišu. Organizatori najavljuju najveći do sada broj prijavljenih prezentacija kao i dva okrugla stola na kojima će moći da se diskutuje o razvoju telekomunikacione infrastrukture u niškom regionu, kao i o približavanju biznisa i akademskog sveta.

(more…)

Novembar 3Novembar 4

IT sektor kompanije Mozzart ove godine u okviru sajma poslova „JobFair 08 – kreiraj svoju budućnost“, koji će se održati 3. i 4. novembra, organizuje takmičenje u programiranju sa vrednim nagradama. Potrebno je implementirati AI (artificial intelligence) program koji igra Gomoku (igra tipa XO u kojoj je potrebno spojiti 5 simbola u nizu). Pravo da učestvuju imaju samo studenti univerziteta u Srbiji, koji će to moći da dokažu davanjem na uvid indeksa sa overenim semestrom ili potvrdom o studiranju, na samom sajmu.

(more…)