Po mesecu:  novembar »   decembar »    
Septembar 8Septembar 9

Program za uporedno medijsko pravo i politiku Univerziteta u Oksfordu u ponedeljak 8. septembra u 09:00 časova na Fakultetu političkih nauka u Beogradu (Jove Ilića 165, sala 3) organizuje međunarodnu konferenciju “Regulisanje slobode izražavanja na Internetu”.

(more…)

Oktobar 16Oktobar 18

U organizaciji firme hiCAD u hotelu Norcev na Iriškom vencu od 16. do 18. oktobra 2008. će biti održani 12. susret korisnika ArchiCAD-a – ArchiCAD 08 aCADemy. Predavači iz zemlje i inostranstva, gomila radionica, kao i Mac showcase obećavaju da će i ove godine biti strašno zanimljivo!

(more…)

Septembar 18

U četvrtak, 18.septembra u hotelu Šumadija u Beogradu biće održana Godišnja konferencija korisnika Primavera softvera 2008, koju organizuje Centar za upravljanje projektima – CPM. Ova konferencija ima za cilj povezivanje svih koji se u našem regionu bave upravljanjem projektima, ili žele da postanu šampioni u ovoj oblasti.

(more…)

Septembar 4Septembar 6

E-tvrdjava će se održati na prostoru Niške tvrdjave sa ciljem da se tokom tri dana dešavanja gradjani animiraju da koriste Internet ali i podstaknu privredni subjekti da iskoriste prednosti Mreže za unapredjenje poslovanja. Poseban akcenat će se staviti na rešenja otvorenog koda i organizacije koje se njima bave. Trećeg dana E-tvrdjave se planira velika žurka sa poznatim domaćim DJjevima.

(more…)