Po mesecu:  januar »    februar »    
Februar 12

Konferencija o savremenim komunikcionim metodama, korišćenju društvenih mreža i alata dostupih na Internetu za uspešno političko marketinško komuniciranje – PRimjena.com održaće se 12. februara 2009. godine u Zagrebu. Prijeve za ovu konferenciju sa izuzetno zanimljivom (i na Balkanu nadasve popularnom) temom su u toku, te vam predlažemo da je ne propustite!

(more…)

Januar 5Januar 9

Za par dana počinje još jedan Macworld, koji se od 5. do 9. januara 2009. godine održava u San Francisku. Macworld je jedan od najznačajnijih godišnjih događaja posvećenih Apple proizvodima. U prethodnim godinama Stiv Džobs (CEO kompanije) je godine baš na ovoj manifestaciji najavio iPhone te Macbook Air, a ovogodišnje izdanje Macworlda ćete moći da pratite uživo iz udobnosti vaše fotelje.

(more…)

Decembar 15Januar 15

FormularFlaša viskija, čokolada i kafa očekuju najaktivnije korisnike novog „community based“ sajta Formular.rs, na kome građani mogu da saznaju kako da najbrže obave poslove vezane za državnu administraciju. Sajt sakuplja informacije o tome kako izgledaju procedure za pribavljanje dokumenata (od vađenja lične karte ili vozačke dozvole do registracije firme), koji su koraci i potrebni papiri.

Formular vas poziva da učestvujete u nagradnom konkursu “Urgencija”, na kome će pobednici biti oni koji unesu najviše informacija o procedurama za vađenje dokumenata. Uključite se i pomozite svojim sugrađanima u svakodnevnoj borbi sa administracijom.

(more…)