Po mesecu:  decembar »    
Novembar 18

Prva “DATUM” (DAni Tehnološkog UMeća) konferencija o poslovnim softverskim rešenjima u Srbiji održaće se 18. novembra 2008. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Osmišljena kao serija stručnih konferencija namenjenih IT profesionalcima i korisnicima visokotehnoloških proizvoda ima za cilj upoznavanje publike sa najnovijim dostignućima, uslugama i proizvodima.

(more…)

Prošlo je sedam dana otkako je biZbuZZ zatvoren, a mi sa ponosom možemo da kažemo da nas, i ljude oko nas, još uvek drži ‘postbuzzovski buzz’. Radi se o osećaju poznatom nam još od prošle godine, kada smo sa konferencije izašli prepuni energije, inspiracije, nestrpljivi, motivisani da napravimo nešto novo. Sada nam se čini da je to najveća vrednost ove konferencije.

On pokreće entuzijazam, pokazuje mladima da je ovde, u Srbiji, uspeh moguć, da postoje razlozi i načini da se ostane i zarađuje ovde. Ovo je retka prilika da Srbiju vidite kao svetlu i da u njoj vidite neku budućnost. Mislimo da bi ovakvu inicijativu, sjajnu atmosferu i motivaciju za mlade, trebalo da prepozna još više važnih ličnosti, institucija i kompanija i da je podrži na svaki način.

(more…)

Novembar 6Novembar 7

Firma Smart organizuje treći po redu Smart Day na Fruškoj Gori u hotelu CePTOR 6. i 7. novebra 2008. godine, na kome će u saradnji sa svojim partnerima, Sophosom i Microsoftom predstaviti najnovije informacije i proizvode sa polja informacionih tehnologija koji spadaju u njihov domen delatnosti.

(more…)