Oktobar 7

Univerzitet Metropolitan i Matematički institut SANU organizuju konferenciju ”Elektronsko učenje na putu ka društvu znanja” koja će se održati 7. oktobra 2010. godine. Konferencija će se baviti problemima nastave na daljinu, preko Interneta, i novim mogućnostima obrazovanja, kako na obrazovanim institucijama kod nas i u svetu, tako i tokom elektronskim učenjem kao vidom profesionalnog usavršavanja tokom karijere.

Detaljnije »

Septembar 14Septembar 17

Arhiv Info 2010Peti stručni skup ARHIV INFO 2010 održaće se pod nazivom “Primena informatičkih tehnologija u oblasti arhiviranja i upravljanja dokumentima i podacima – aktuelni trendovi“, u organizaciji Udruženja korisnika arhivskih tehnologija ARHIV INFO. Termin održavanja skupa je od 14. do 17. septembra 2010. godine, a lokacija je Hotel “Omorika” na Tari.

Detaljnije »

Septembar 26 14:00Oktobar 2 14:00

Infofest je tradicionalna manifestacija koja se ove godine organizuje u Budvi, od 26. septembra do 2. oktobra 2010. godine. Organizator je konsultantska kompanija Biznis Link, a nosilac manifestacije Vlada Crne Gore. Budući da se događaj najavljuje kao manifestacija Festival informatičkih dostignuća, učesnici će imati priliku da čuju najnovije rezultate u razvoju i primeni IKT-a – ili da uživaju na plaži 🙂

Detaljnije »

Septembar 7Septembar 10

ComTrade i ove godine organizuje edukativno-poslovnu manifestaciju Fabrika Znanja, koja će od 7. do 10. septembra 2010. godine biti održana u ComTrade Technology Centru na Novom Beogradu. Tokom ovog skupa, javnosti će biti predstavljena poslovna IT rešenja za različite industrije i njihov značaj za efikasnije i ekonomičnije poslovanje, uz brojne primere iz prakse.

Detaljnije »

Oktobar 8Oktobar 10

BlogOpen 2010Ovogodišnji BlogOpen će se održati od 8. do 10. oktobra 2010. godine u Novom Sadu, i imaće naziv “SocialOpen“. Ko prvi put čuje za ovaj događaj – BlogOpen je namenjen susretima blogera, tviteraša, poslovnih i privatnih korisnika društvenih mreža, te svima koje interesuju teme kojima se BlogOpen bavi. A o njima, više u nastavku…

Detaljnije »

Avgust 31Septembar 4

E-tvrdjava 2010E-Tvrdjava je još jedan super letnji događaj koji se već tradicionalno organizuje u Nišu, od 31. avgusta do 4. septembra 2010. godine, u rovovima niške tvrđave. Ključne reči su Internet, film, muzika i umetnost, a na osnovu prošlogodišnjeg iskustva iz prve ruke možemo preporučiti par dana odmora i super provoda na jugu Srbije.

Detaljnije »

Oktobar 27Oktobar 29

biZbuZZ 2010I ove jeseni biZbuZZ konferencija o Internetu će se održati u Nišu, i to u terminu od 27. do 29. oktobra 2010. godine. Tema kojom će se ove godine baviti Web stručnjaci je Prodaja na Internetu, a konkretne teme i spisak predavača će naknadno biti objavljen.

Detaljnije »

Oktobar 13Oktobar 15

Kompanija MFC, u saradnji sa Euro IT Forumom i Udruženjem e-Razvoj, pod pokroviteljstvom Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo, organizuje prvu Konferenciju eTALK: Elektronsko poslovanje u Srbiji sa aspekta zakona i prakse od 13. do 15. oktobra 2010. godine, u Subotici, u hotelu „Patria“.

Detaljnije »