Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji i regionu. Više o sajtu ovde, a budući u ranoj β fazi radi smo čuti vaše komentare.

Najnoviji događaji:

•  IDC/Global Retail Insights CEE Logistics and IT Solutions Roadshow
•  3rd Southeastern Europe Broadband Conference and Expo
•  Seminar: Direktiva o elektronskoj trgovini
Događaji po mesecu: jun »    
April 24

IDCIDC-jeva konferencija o sistemima za skladištenje, virtuelizaciju i centrima za podatke 2008. (24. april, Hyatt Regency, Beograd) je osmišljena tako da IT profesionalce i donosioce odluka iz svih sektora suoči sa vodećim stručnjacima i proizvođačima sistema za skladištenje, kako bi razmenili iskustva i porazgovarali o najnovijim trendovima u skladištenju podataka i upravljanju informacijama u budućnosti.

(more…)

April 9April 10

Ovogodišnja Technobank konferencija u organizaciji ASIT-a će se održati od 9. do 10. aprila u hotelu Continental u Beogradu. U okviru konferencije će biti održan forum koji će pokriti najvažnije aspekte platnih sistema na bazi smart kartica, kao i okrugli sto “Beskontaktni platni sistemi“.

Organizator će dodeliti i dve nagrade – za doprinos razvoju kartičnog poslovnaja u Srbiji, i za najbolje bankarsko tehnološko rešenje prezentovano na konferenciji.

(more…)

Mart 27Maj 13

Microsoft tokom narednih mesec i po dana organizuje seriju predavanja o svojim novim razvojnim i serverskim rešenjima. Predavanja će biti održana na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Podgorici u periodu od 27. marta do 13. maja.

(more…)

April 9

Launch Wave 2008 –Visual Studio 2008 i SQL Server 2008 Launch
Atelje 212, Beograd , 09.04. u 09h

“Microsoft Visual Studio 2008 zasnovan je na Microsoftovoj viziji pametnih klijentskih aplikacija i omogućava programerima da brzo kreiraju povezane aplikacije koje pružaju bogata korisnička iskustva najvišeg kvaliteta.

Microsoft SQL Server 2008 obezbeđuje pouzdanu, produktivnu i inteligentnu platformu za podatke koja vam omogućava da pokrećete najzahtevnije ključne aplikacije, da umanjite vreme i troškove razvoja i upravljanja aplikacijama, kao i da čitavoj organizaciji pružite dinamičan uvid u poslovanje.”

(more…)