Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji i regionu. Više o sajtu ovde, a budući u ranoj β fazi radi smo čuti vaše komentare.

Najnoviji događaji:

•  make art 2008
•  20th World Computer Congress (WCC 2008)
•  Festival informatičkih dostignuća – INFOFEST 2008
   
Maj 20Maj 21

Informatika u zdravstvu – konferencija i izložba – održaće se od 20. – 21. maja 2008. u Hotelu Intercontinental u Beogradu. Pored programa konferencije razne aktivnosti će se odvijati u okviru izložbe IKT dostignuća.

(more…)

Mart 27Maj 13

Microsoft tokom narednih mesec i po dana organizuje seriju predavanja o svojim novim razvojnim i serverskim rešenjima. Predavanja će biti održana na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Podgorici u periodu od 27. marta do 13. maja.

(more…)

Maj 8Maj 9

Web.Start je prva hrvatska konferencija posvećena isključivo razvoju Web aplikacija, te Web startupima.

Ove godine, konferencija se održava 8. i 9. maja 2008. u Hypo EXPO XXI centru u Zagrebu, a organizator konferencije je Udruga za poticanje softverskog i online poduzetništva Initium.

(more…)

Maj 8Maj 10

GLOCAL 2.0 Blogging: Evolution Treated as Revolution
May 8-10, 2008

New York University Skopje
Skopje, Republic of Macedonia

The International Conference Glocal 2.0: Blogging: Evolution Treated as Revolution invites researchers and practitioners (bloggers) for a discussion and analysis, as well as for sharing thoughts and experiences on the emerging networked society we live in.

(more…)