Po mesecu:  decembar »    
Novembar 13

13. novembra u Bitef teatru će se održati godišnji Extreme korisnički skup, na kome će biti predstavljene promene u Microsoft programima količinskog licenciranja, a takođe će biti reči i o Assessmentu koji podrazumeva analizu IT infrastrukture kao i procenu potrebnih izmena.

(more…)

Novembar 11

Privredna komora Beograda u saradnji sa Alexom Petrovićem organizuje prezentaciju na temu Informatičko/Internet pravo i upravljanje rizicima poslovanja ponuđača i korisnika IT/elektronskih usluga u Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12 u sali IV), 11. novembra 2008. godine, u 11h.

(more…)

Novembar 10Novembar 14

Na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu od 10. do 14. novembra održaće se stručni seminar „Open IT“, pod nazivom „E-biz challenge“. Šezdeset najboljih studenata će imati piliku da besplatno sluša predavanja predstavnika vodećih svetskih i domaćih kompanija iz sveta informacionih tehnologija na temu elektronskog poslovanja.

(more…)

Novembar 11Novembar 12

Osmi put zaredom kompanija Cisco, svetski lider u proizvodnji mrežnih rešenja,  organizuje konferenciju CISCO EXPO u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, 11. i 12. novembra 2008. godine. Pod sloganom „Innovate. Experience. Network” na konferenciji će biti predstavljene najnovije Cisco tehnologije i rešenja, a akcenat će biti na videu i kolaboraciji, uz brojna predavanja i propratne sadržaje.

(more…)