Po mesecu:  januar »    februar »    
Mart 8Mart 11

YU INFO međunarodna naučno-stručna konferencija će ove godine po 15. put okupiti stručnjake iz različitih oblasti informaciono komunikacionih tehnologija (ICT) iz zemlje i inostranstva. YU INFO se održava na Kopaoniku, od 8. do 11. marta 2009. godine. Ove godine, pored Konferencije i kompanijskih prezentacija rešenja, na programu če biti i 2 panel diskusije: Panel diskusija ICT lidera iz Srbije i Panel diskusija o mogućnostima i izazovima učestvovanja na EU projektima.

(more…)

Decembar 15Januar 15

FormularFlaša viskija, čokolada i kafa očekuju najaktivnije korisnike novog „community based“ sajta Formular.rs, na kome građani mogu da saznaju kako da najbrže obave poslove vezane za državnu administraciju. Sajt sakuplja informacije o tome kako izgledaju procedure za pribavljanje dokumenata (od vađenja lične karte ili vozačke dozvole do registracije firme), koji su koraci i potrebni papiri.

Formular vas poziva da učestvujete u nagradnom konkursu “Urgencija”, na kome će pobednici biti oni koji unesu najviše informacija o procedurama za vađenje dokumenata. Uključite se i pomozite svojim sugrađanima u svakodnevnoj borbi sa administracijom.

(more…)