Po mesecu:  januar »    februar »    
Februar 12

Okupljanja OpenCoffee Club-a Novi Sad će se održavati 12. februara 2009. godine u 18  časova u Beza Caffe-u (Fruškogorska 76, kod gl. ulaza na Štrand).

OpenCoffee Club je pokrenut da bi se omogućilo internet preduzetnicima, programerima, dizajnerima i potencijalnim investitorima da se upoznaju, pricaju i razmenjuju iskustva i sve to u neformalnoj atmosferi.

(more…)

Januar 31April 15

RAF Challenge je informatičko takmičenje sa zadatim temema na koje učenici srednjih škola treba da naprave aplikaciju – program ili prezentaciju. Radova na temu Univerzijade, Nikole Tesle, istorje računarstva, savremenih bežičnih komunikacija ili ekskurzije za pamćenje (!?) treba poslati najkasnije do 15. aprila 2009. godine, a najbolje očekuju vredne nagrade.

(more…)

Januar 15Maj 1

Fakultet informacionalnih tehnologija i ove godine organizuje takmičenje FIT eMaster, koje predstavlja nadmetanje učenika IV razreda srednjih škola u Srbiji u izradi Web prezentacija i softverskih aplikacija. Nagrade će se dodeliti u dve discipline – za najbolju veb baziranu aplikaciju, i za najbolji vizuelni utisak. Prijavljivanje je već počelo, rok za predaju radova je 1. maj 2009. godine, a objavljivanje pobednika je zakazano za 9. maj 2009. godine.

(more…)

Februar 12

Konferencija o savremenim komunikcionim metodama, korišćenju društvenih mreža i alata dostupih na Internetu za uspešno političko marketinško komuniciranje – PRimjena.com održaće se 12. februara 2009. godine u Zagrebu. Prijeve za ovu konferenciju sa izuzetno zanimljivom (i na Balkanu nadasve popularnom) temom su u toku, te vam predlažemo da je ne propustite!

(more…)