Po mesecu:  decembar »    
Decembar 15

Društvo za informatiku Srbije i Privredna komora Srbije, Udruženje informatičke delatnosti organizuju okrugli sto na temu: “IT tržište i delatnosti u Srbiji i recesija” u ponedeljak 15. decembra 2008. u 11.00 časova u Privrednoj komori. Na okruglom stolu će, pored ostalih, učestvovati i Jasna Matić, ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo. Ona će govoriti o ocenama privrednih trendova u Srbiji, njihovom uticaju na IKT i merama Vlade Republike Srbije.

(more…)

Decembar 9Decembar 15

Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo pokrenulo je javnu raspravu o nacrtu izmenjenog i dopunjenog Akcionog plana za realizaciju Strategije razvoja telekomunikacija u Republici Srbiji u periodu od 2006-2010. godine. Tekst nacrta akcionog plana može se preuzeti na adresi: www.mtid.gov.rs, a slanje komentara biće moguće do 15. decembra 2008.

(more…)

Novembar 16Decembar 19

Računarska gimnazija u Beogradu organizuje, četvrtu godinu za redom, informatičko takmičenje za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola pod nazivom “Programer junior 2009″. Prijavljivanje na konkurs traje do 19.12.2008. godine.

(more…)