Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji i regionu. Više o sajtu ovde, a budući u ranoj β fazi radi smo čuti vaše komentare.

Najnoviji događaji:

•  IDC/Global Retail Insights CEE Logistics and IT Solutions Roadshow
•  3rd Southeastern Europe Broadband Conference and Expo
•  Seminar: Direktiva o elektronskoj trgovini
Događaji po mesecu: jun »    
April 15

U organizaciji CePIT-a će se 15. aprila u Biblioteci grada Beograda održati okrugli sto povodom novog izdanja “Internet i javna sfera u Srbiji”. Izdanje je rezultat istraživanja autorskog tima CePIT-a na temu Internet sajtova značajnih aktera u društvenom i političkom životu Srbije.

(more…)

April 15

Direkcija za mobilnu telefoniju Telekom «Srbija» a.d. i Asocijacija medija 15. aprila 2008. godine zajednički organizuju stručni skup posvećen najnovijim trendovima u sferi mobilnih komunikacija.

(more…)

April 15

JavaSvetJavaSvet će 15. aprila u 18:30h u Kulturnom centru Rex (Jevrejska 16, Beograd) održati 10. sastanak sa nazivom “Sanjate li na Javi?”.

Predavanje namenjeno početnicima u svetu Jave ima za cilj da predstavi većinu modernih rešenja, tehnologija i metodologija koje se danas koriste pri izradi savremene (web) aplikacije. Iako intezivno, predavanje ostavlja mesta za sva moguća pitanja u vezi pomenute teme.

(more…)

Mart 27Maj 13

Microsoft tokom narednih mesec i po dana organizuje seriju predavanja o svojim novim razvojnim i serverskim rešenjima. Predavanja će biti održana na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Podgorici u periodu od 27. marta do 13. maja.

(more…)