Po mesecu:  decembar »    
Oktobar 18

Prvo jesenje okupljanje DevProTalk foruma održaće se 18. oktobra u 18 sati u Beogradu, a u okviru njega biće organizovan i prvi sastanak na kome će se govoriti o osnivanju OpenCoffee kluba, za neformalna okupljanja profesionalaca iz IT zajednice.

(more…)

Oktobar 15

Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Rebublike Srbije u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada i Privrednom komorom Srbije, četvrtu godinu zaredom organizuje Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju. Ove godine početni nagradni fond iznosi čak 8.000.000 dinara!

(more…)

Oktobar 15

Zvanična promocija poslovnog rešenja Microsoft Dynamics NAV 5.0, održaće se u sredu, 15. oktobra, u Master Centru u Novom Sadu, sa početkom u 18:30 časova. Ova promocija najzastupljenijeg informacionog sistema za mala, srednja i velika preduzeća u Srbiji biće organizovana u sklopu IT konferencije “Sinergija 08″.

(more…)

Oktobar 14Oktobar 17

Mirosoft organzuje osmu po redu IT konferenciju Sinergija, u Master Centru u Novom Sadu od 14. do 17. oktobra na kojoj se čekuje više od hiljadu IT profesionalaca iz zemlje i regiona, koji će na preko 100 predavanja imati prilike da čuju sve o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija.

(more…)