Po mesecu:  decembar »    
Oktobar 28Oktobar 30

IT dan je konferencija posvećena razmeni, promociji i širenju IT-ja, prevashodno fokusirana na Javu i open source rešenja. Ove godine se održava u Beogradu (REX, Jevrejska 16) i Novom Sadu (FTN, Trg Dositeja Obradovića 6) od 28. do 30. oktobra u organizaciji zajednice JavaSvet.

(more…)

Oktobar 16Oktobar 17

Ako ste propustili Petu PANTHEON konferenciju, koja se održala 2. i 3. oktobra u Portorožu, imate priliku da je posetite 16. i 17. oktobra u Brčkom. Na konferenciji će biti predstavljene nove funkcije i poboljšanja u Pantheonu 5.5, uspešni primere iz prakse i druge zanimljive novosti. Takođe, biće organizovan i “Match making”, međusobno povezivanje preduzeća srodnih delatnosti, branši i interesa.
(more…)

Oktobar 16Oktobar 17

GIS forum – “Inteligentna eUprava”, održaće se 16. oktobra u Sarajevu i 17. oktobra u Banja Luci, a na njemu će biti predstavljeno “Gauss WebCity” rešenje namenjeno lokalnim upravama za unapređenje rada službi, efikasnije praćenje dokumenata i procesa vezanih za izdavanje urbanističkih saglasnosti, kopija katastarskog plana, održavanje digitalnog katastarskog plana i sličnih aktivnosti baziranih na upotrebi geoinformacionih sistema i drugih informacionih tehnologija.

(more…)

Oktobar 16

Radionica „Izazovi saradnje u oblasti istrazivanja IKT-a između Evropske unije i Srbije“ biće održana 16. oktobra 2008. u prostorijama Privredne komore Srbije, a na njoj će biti predstavljen Nacrt novog radnog programa za IKT za period 2009-2010 (ICT Work Programme 2009-2010).

(more…)

Oktobar 16Oktobar 18

U organizaciji firme hiCAD u hotelu Norcev na Iriškom vencu od 16. do 18. oktobra 2008. će biti održani 12. susret korisnika ArchiCAD-a – ArchiCAD 08 aCADemy. Predavači iz zemlje i inostranstva, gomila radionica, kao i Mac showcase obećavaju da će i ove godine biti strašno zanimljivo!

(more…)

Oktobar 14Oktobar 17

Mirosoft organzuje osmu po redu IT konferenciju Sinergija, u Master Centru u Novom Sadu od 14. do 17. oktobra na kojoj se čekuje više od hiljadu IT profesionalaca iz zemlje i regiona, koji će na preko 100 predavanja imati prilike da čuju sve o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija.

(more…)