Po mesecu:  decembar »    
Decembar 20

Decembarski sastanak grupe korisnika Macintosh računara (SMUG) će se održati 20. decembra u prostorijama Ozona (Andrićev Venac 12, Beograd), sa početkom u 12h.

(more…)

Decembar 15Januar 15

FormularFlaša viskija, čokolada i kafa očekuju najaktivnije korisnike novog „community based“ sajta Formular.rs, na kome građani mogu da saznaju kako da najbrže obave poslove vezane za državnu administraciju. Sajt sakuplja informacije o tome kako izgledaju procedure za pribavljanje dokumenata (od vađenja lične karte ili vozačke dozvole do registracije firme), koji su koraci i potrebni papiri.

Formular vas poziva da učestvujete u nagradnom konkursu “Urgencija”, na kome će pobednici biti oni koji unesu najviše informacija o procedurama za vađenje dokumenata. Uključite se i pomozite svojim sugrađanima u svakodnevnoj borbi sa administracijom.

(more…)

Decembar 16

U Privrednoj komori Vojvodine, 16. decembra, će se održati Prezentacija pilot projekta JEDINSTVENI ELEKTRONSKI PROZOR čiji su učesnici  Ministrastvo finansija – Uprava carina i Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za zaštitu bilja i Uprava za veterinu.

Cilj Projekta je povećanje efikasnosti i ubrzanje postupaka na granici i unutar Republike Srbije za tranzit, uvoz i izvoz roba iz Srbije što će se postići podnošenjem standardizovanih informacija i dokumenata na jednom mestu i ujedno se ispuniti svi propisani zahtevi u vezi sa izvozom, uvozom i tranzitom.

(more…)

Decembar 16Decembar 17

SMART E-GOVERNMENT 2008Četvrta međunarodna konferencija i izložba SMART E-GOVERNMENT 2008, Elektronski identitet i e-Government servisi održaće se 16. i 17. decembra, 2008. godine u Hotelu Continental, u Beogradu, a prikazaće vodeća tehnička dostignuća u oblastima elektronske uprave i zaštite elektronskog identiteta.

Konferenciju organizuje Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije i nove medije Srbije, ASIT, u saradnji sa resornim ministarstvima Republike Srbije, Narodnom bankom Srbije, Privrednom komorom Srbije i profesionalcima iz oblasti primene IT tehnologija u javnom i privatnom sektoru.

(more…)

Novembar 16Decembar 19

Računarska gimnazija u Beogradu organizuje, četvrtu godinu za redom, informatičko takmičenje za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola pod nazivom “Programer junior 2009″. Prijavljivanje na konkurs traje do 19.12.2008. godine.

(more…)