Po mesecu:  januar »    februar »    
Januar 31April 15

RAF Challenge je informatičko takmičenje sa zadatim temema na koje učenici srednjih škola treba da naprave aplikaciju – program ili prezentaciju. Radova na temu Univerzijade, Nikole Tesle, istorje računarstva, savremenih bežičnih komunikacija ili ekskurzije za pamćenje (!?) treba poslati najkasnije do 15. aprila 2009. godine, a najbolje očekuju vredne nagrade.

(more…)

Februar 18Februar 19

 

Međunarodni naučno-stručni skup „Informaciona bezbednost u ambijentu primene informaciono-komunikacionih tehnologija“ održaće se 18. i 19. februara na Akademiji za diplomatiju i bezbednost u Beogradu. Skup će se baviti oblastima osetljivosti i ugroženosti Info ambijenata, bezbednosnom kulturom, metodama, tehnikama i alatima ugrožavanja, kao i zaštitom.

(more…)

Januar 15Maj 1

Fakultet informacionalnih tehnologija i ove godine organizuje takmičenje FIT eMaster, koje predstavlja nadmetanje učenika IV razreda srednjih škola u Srbiji u izradi Web prezentacija i softverskih aplikacija. Nagrade će se dodeliti u dve discipline – za najbolju veb baziranu aplikaciju, i za najbolji vizuelni utisak. Prijavljivanje je već počelo, rok za predaju radova je 1. maj 2009. godine, a objavljivanje pobednika je zakazano za 9. maj 2009. godine.

(more…)

Februar 18Februar 19

Udruženje za interaktivni marketing INAMA organizuje treću po redu konferenciju o interaktivnom marketingu FuturAD 2009, koja će se održati 18. i 19. februara 2009. godine u Zagrebu. Nakon predavanja na konferenciji, održaće se dva dodatna dana akademije o Naprednom medijskom planiranju i Prodaji online oglasnog prostora.

(more…)