Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji i regionu. Više o sajtu ovde, a budući u ranoj β fazi radi smo čuti vaše komentare.

Najnoviji događaji:

•  IDC/Global Retail Insights CEE Logistics and IT Solutions Roadshow
•  3rd Southeastern Europe Broadband Conference and Expo
•  Seminar: Direktiva o elektronskoj trgovini
Događaji po mesecu: jun »    
April 21

Ministarka za telekomunikacije i informatičko društvo, dr Aleksandra Smiljanić, obratiće se prisutnima na skupovima na Prirodno-matematičkom fakultetu u Kragujevcu i Elektronskom fakultetu u Nišu, u ponedeljak, 21. aprila. Tom prilikom će biti prezentovani rezultati dosadašnjeg rada njenog ministarstva, sa posebnim naglaskom na lokalizaciju popularnih besplatnih softverskih alata na srpski jezik.

(more…)

Mart 27Maj 13

Microsoft tokom narednih mesec i po dana organizuje seriju predavanja o svojim novim razvojnim i serverskim rešenjima. Predavanja će biti održana na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Podgorici u periodu od 27. marta do 13. maja.

(more…)

April 16April 18

Osma konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanjuE-trgovina 2008 – namenjena je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u ovoj oblasti.

Mesto održavanja: Palić
Tip: kotizacija
Organizator: Agencija E-trgovina

E-trgovina 2008 – Palić 16-18.04.2008. god
VIII medjunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju
www.etrgovina.org

(more…)