Po mesecu:  novembar »   decembar »    
Oktobar 28

Konferencija TMT.Ventures’08 održaće se 28. oktobra u Zagrebu. TMT Executive seminari su prilika da se preduzetnici i kompanije koje pokreću nove poslove u oblasti IT-ja sretnu sa investitorima koji žele da ulažu u inovativne i profitabilne projekte u regionu centralne i istočne Evrope.

(more…)

Septembar 18

U četvrtak, 18.septembra u hotelu Šumadija u Beogradu biće održana Godišnja konferencija korisnika Primavera softvera 2008, koju organizuje Centar za upravljanje projektima – CPM. Ova konferencija ima za cilj povezivanje svih koji se u našem regionu bave upravljanjem projektima, ili žele da postanu šampioni u ovoj oblasti.

(more…)

Septembar 17Septembar 19

Primena IT-a u arhiviranju i upravljanju dokumentima i podacima

Treći stručni skup pod nazivom „Primena informatičkih tehnologija u oblasti arhiviranja i upravljanja dokumentima i podacima“ održaće se na Zlatiboru od 17. do 19. septembra 2008. Teme ovogodišnjeg skupa su: sistemi arhiviranja, sistemi za upravljanje sa dokumentima i trendovi u njihovom razvoju, e-arhive, pristup infomacijama, sigurnost sistema i informacija, zakonodavstvo, standardizacija…
(more…)