Po mesecu:  decembar »    
Novembar 16Decembar 19

Računarska gimnazija u Beogradu organizuje, četvrtu godinu za redom, informatičko takmičenje za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola pod nazivom “Programer junior 2009″. Prijavljivanje na konkurs traje do 19.12.2008. godine.

(more…)

Novembar 18

ComingComing organizuje četvrti po redu skup “Virtuelizacija data centra 4.0” u Beogradu u hotelu M Best Western (Bulevar Oslobodenja 56a), 18. novembra 2008. godine, sa početkom u 9h.

(more…)

Novembar 18

Prva “DATUM” (DAni Tehnološkog UMeća) konferencija o poslovnim softverskim rešenjima u Srbiji održaće se 18. novembra 2008. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Osmišljena kao serija stručnih konferencija namenjenih IT profesionalcima i korisnicima visokotehnoloških proizvoda ima za cilj upoznavanje publike sa najnovijim dostignućima, uslugama i proizvodima.

(more…)

Novembar 17Novembar 21

Web Week je sedmica različitih događanja posvećenih web-tehnologijama i poslovanju putem interneta. Održava se u od 17. do 21. novembra u Zagrebu, a organizuje je Microsoft Hrvatska. U okviru nje biće organizovana i prva online regionalna konferencija za CEE region (Central & Eastern Europe) na temu web-tehnologija pod nazivom VORT-EX, koju ćete moći besplatno da pratite putem interneta.

(more…)