Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji, regionu i svetu (detaljnije). ITD su početkom meseca uključeni u sistem Vesti.rs – hvala Predragu i ekipi Vesti. PS – planiramo specijalno pokrivanje BizBuzz-a, uskoro više detalja.

Najnoviji događaji:

•  Okupljanje DPT foruma i nulti sastanak OpenCoffee kluba u BG-u
•  IBM Forum 2008
•  Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju
Po mesecu:  oktobar »   novembar »   decembar »    
Jun 20

U petak 20.06.2008. godine Registar nacionalnog Internet domena Srbije (RNIDS) organizovaće press konferenciju povodom sto dana registracije rs. domena u Tanjugovom press centru, u ulici Kneza Mihaila 6, na trećem spratu u 11 sati.

Sem obeležavanja malog jubileja, RNIDS će govoriti i o ukupnom broju registrovanih domena, najaviti napredak u registraciji gov.rs domena, dati informaciju o mogućim daljim dešavanjima oko .yu domena, itd.

Na pres konferenciji govoriće članovi Upravnog odbora RNIDS.

Jun 26

Druga konferencija Web::Strategija održaće se 26. juna u Zagrebu, u hotelu „Laguna“, a pokazaće vam kako da napravite moderan 2.0. sajt, promovišete ga, privučete korisnike i zadržite ih. Web::Strategija je namenjena firmama i pojedincima koji razvijaju web stranice ili žele da poboljšaju postojeće i povećaju njihovu zapaženost kod krajnjih korisnika.

(more…)

Jun 18Jun 19

U prostorijama Privredne komore Srbije 18. i 19. juna 2008. održaće se seminar na temu Direktiva o elektronskoj trgovini, a predavači, domaći i strani stručnjaci iz ove oblasti, predstaviće zakonsku regulativu, kao i osnovne principe i standarde Evropske unije i Republike Srbije u oblasti elektronske trgovine.

(more…)