1st WeB & Serbian Moodle Moot 2011

10.12.2011.

Prvi regionalni (zapadnobalkanski) i istovremeno prvi srpski Moodle Moot će se održati 10. decembra 2011. godine u Beogradu. Skup će okupiti eminentne stručnjake iz regiona koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva u korišćenju i nadogradnji ove popularne platforme za elektronsko učenje, kao i njenoj integraciji sa drugim obrazovnim rešenjima.

 

Osim predavanja po pozivu planiran je i niz izlaganja koja će predložiti domaći i ostali zainteresovani učesnici, u sekciji “Primer dobre prakse” u kojoj će se dalje razmenjivati iskustva u radu sa različitim verzijama sistema, interesantnim dodacima i dr. Cilj skupa je razmena iskustava u korišćenju sistema Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika u regionalnu Moodle mrežu.

Učešće na skupu je besplatno, a mogu se prijaviti svi oni koji u svom radu koriste ili razvijaju Moodle (tzv. Moodleri) kao sistem administratori, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

Teme o kojima će na skupu biti reči (i u okviru kojih se mogu prijaviti izlaganja):

  • Moodle verzija 2.x (novosti, razlike u odnosu na prethodne verzije, prelazak na nju sa starijih verzija)
  • Korisni plug-inovi (iskustva u korišćenju/izmeni/izradi resursa, aktivnosti, blokova i drugih dodatnih funkcionalnosti sistema)
  • Integracija sa drugim platformama
  • Primer dobre prakse (zanimljivi konteksti ili načini primene sistema, značajni rezultati)

Lokacija

Medicinski fakultet, dr Subotića 8, Beograd

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR