Po mesecu:  decembar »    
Oktobar 22

Privredna komora Srbije i kompanija IT Excellence organizuju konferenciju “Business Inteligence” u prostorijama Privredne komore Srbije, 22. oktobra 2008. od 11 časova. Na konferenciji će biti predstavljene metode i instrumenti kontrole efikasnosti rada preduzeća, automatizacije planiranja i budžetiranja u svakodnevnom informacionom okruženju.

(more…)

Oktobar 23

.Medija centar i Informatika ad organizuju besplatne radionice u okviru projekta „Podrška u rešavanju problema računarskih sistema malih i srednjih preduzeća“. Druga u nizu radionica održaće se u četvrtak 23. oktobra u 12 časova u Novosadskoj novinarskoj školi. Projekat je započet sa ciljem da se odgovori na rastuće potrebe malih i srednjih preduzeća prilikom korišćenja informacionih tehnologija u poslovanju.

(more…)

Oktobar 20

Danas Conference Center organizuje konferenciju “E-Government u Srbiji”, koja će se održati 20. oktobra u hotelu Hajat u Beogradu, a u tri panela obradiće mogućnosti praktične primene informacionih tehnologija u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi.

(more…)