Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji i regionu. Više o sajtu ovde, a budući u ranoj β fazi radi smo čuti vaše komentare.

Najnoviji događaji:

•  IDC/Global Retail Insights CEE Logistics and IT Solutions Roadshow
•  3rd Southeastern Europe Broadband Conference and Expo
•  Seminar: Direktiva o elektronskoj trgovini
Događaji po mesecu: jun »    
April 24

Okrugli sto sa temom “Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave” će se u organizaciji Republičkog zavoda za informatiku i Internet, i Privredne komore Srbije održati 24. aprila u Privrednoj komori Srbije (Beograd, Terazije 23, velika sala na drugom spratu). Prisutni će imati priliku da razgovaraju o nacrtu drugog izdanja dokumenta “Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave”.

(more…)

April 21

Ministarka za telekomunikacije i informatičko društvo, dr Aleksandra Smiljanić, obratiće se prisutnima na skupovima na Prirodno-matematičkom fakultetu u Kragujevcu i Elektronskom fakultetu u Nišu, u ponedeljak, 21. aprila. Tom prilikom će biti prezentovani rezultati dosadašnjeg rada njenog ministarstva, sa posebnim naglaskom na lokalizaciju popularnih besplatnih softverskih alata na srpski jezik.

(more…)

April 21

Okrugli sto na temu “Značaj telekomunikacija u razvoju biznisa” će biti održan 21. aprila u hotelu Hyatt Regency sa početkom u 12h u organizaciji EMG-a.

Povod za održavanje događaja je ubrzan razvoj telekomunikacionih usluga u svetu i regionu, što kao posledicu ima brže i dinamičnije poslovanje, povećanje produktivnosti i profita u kompanijama. Da li domaće kompanije počinju da prepoznaju nove mogućnosti poslovanja i koliko su im nove telekomunikacione tehnologije zapravo dostupne?

(more…)

Mart 27Maj 13

Microsoft tokom narednih mesec i po dana organizuje seriju predavanja o svojim novim razvojnim i serverskim rešenjima. Predavanja će biti održana na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Podgorici u periodu od 27. marta do 13. maja.

(more…)