Po mesecu:  decembar »    
Novembar 28
Decembar 1

RIPE NCC (Regionalni Internet Registar za Evropu) će 28. novembra u Beogradu i 1. decembra u Podgorici održati LIR trening (Local Internet Registry Training Course) za zaposlene u organizacijama koje su članice RIPE NCC-a. Radi se o jednodnevnom kursu o administrativnim procedurama i polisama vezanim za dobijanje i distribuciju Internet resursa, kao i o vođenju lokalnog Internet registra.

(more…)

Novembar 3Novembar 4

IT sektor kompanije Mozzart ove godine u okviru sajma poslova „JobFair 08 – kreiraj svoju budućnost“, koji će se održati 3. i 4. novembra, organizuje takmičenje u programiranju sa vrednim nagradama. Potrebno je implementirati AI (artificial intelligence) program koji igra Gomoku (igra tipa XO u kojoj je potrebno spojiti 5 simbola u nizu). Pravo da učestvuju imaju samo studenti univerziteta u Srbiji, koji će to moći da dokažu davanjem na uvid indeksa sa overenim semestrom ili potvrdom o studiranju, na samom sajmu.

(more…)

Oktobar 22

Privredna komora Srbije i kompanija IT Excellence organizuju konferenciju “Business Inteligence” u prostorijama Privredne komore Srbije, 22. oktobra 2008. od 11 časova. Na konferenciji će biti predstavljene metode i instrumenti kontrole efikasnosti rada preduzeća, automatizacije planiranja i budžetiranja u svakodnevnom informacionom okruženju.

(more…)

Oktobar 22

IBM u Beogradu u hotelu “Hyatt” 22. oktobra 2008. godine organizuje IBM forum, koji se održava pod sloganom “Nemoj da stojiš u mestu. Uključi se u budućnost“. Biće predstavljeni najnoviji trendovi u IT industriji, hardverska i softverska rešenja, rezultate poslovanja kompanije u Srbiji i projekti realizovani sa partnerima.

(more…)