Po mesecu:  novembar »   decembar »    
Oktobar 1Oktobar 5

 Treći Beogradski festival novih komunikacija koji će biti odražan u O3one-u, od 1-5. oktobra, baviće se, kao i prethodnih godina, aktulenim temama i dostignućima iz oblasti novih komunikacija.

(more…)

Septembar 25Septembar 27

Na Filološkom fakultetu u Beogradu od 25. do 27. septembra biće održana Međunarodna naučna konferencija “Elektronska biblioteka”. Jedan od gostiju skupa biće Rob Dejvis iz Velike Britanije, koji će učesnicima konferencije predstaviti projekat “Evropska digitalna biblioteka” navodi se u saopštenju Biblioteke grada Beograda.
(more…)

Septembar 21Septembar 23

Najmoćniji lideri u oblasti tehnologije i biznisa iz jugoistočne Evrope naći će se od 21. do 23. septembra na Ohridu, kako bi razmenili ideje i praktične politike za uticaj na razvoj informaciono – komunikacionih tehnologija u ovom regionu.

(more…)

Septembar 23

IDC Security, Storage and Business Continuity 2008IDC već šest godina za redom organizuje Storage i IT Security konferencije u srednjoj i istočnoj Evropi. Po prvi put u Sarajevu, 23. septembra, IDC će održati konferenciju posvećenu IT sigurnosti i skladištenju podataka, i pružiti edukaciju lokalnim kompanijama o najnovijim tehnologijama za zaštitu sistema i preduzeća. Ove godine organizatori će kombinovati dve glavne teme – sigurnost podataka i skladištenje podataka, kroz sedam ključnih mesta kako bi se osvrnuli na potrebe lokalnih korisnika u traženju informacija o sigurnosti, povratku izgubljenih podataka, poslovnom kontinuitetu i rešenjima za skladištenje podataka.

(more…)