Po mesecu:  januar »    februar »    
April 24

Okrugli sto sa temom “Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave” će se u organizaciji Republičkog zavoda za informatiku i Internet, i Privredne komore Srbije održati 24. aprila u Privrednoj komori Srbije (Beograd, Terazije 23, velika sala na drugom spratu). Prisutni će imati priliku da razgovaraju o nacrtu drugog izdanja dokumenta “Preporuke za izradu web prezentacija organa državne uprave”.

(more…)

April 24

IDCIDC-jeva konferencija o sistemima za skladištenje, virtuelizaciju i centrima za podatke 2008. (24. april, Hyatt Regency, Beograd) je osmišljena tako da IT profesionalce i donosioce odluka iz svih sektora suoči sa vodećim stručnjacima i proizvođačima sistema za skladištenje, kako bi razmenili iskustva i porazgovarali o najnovijim trendovima u skladištenju podataka i upravljanju informacijama u budućnosti.

(more…)

Mart 27Maj 13

Microsoft tokom narednih mesec i po dana organizuje seriju predavanja o svojim novim razvojnim i serverskim rešenjima. Predavanja će biti održana na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Podgorici u periodu od 27. marta do 13. maja.

(more…)