Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji, regionu i svetu (detaljnije). ITD su početkom meseca uključeni u sistem Vesti.rs – hvala Predragu i ekipi Vesti. PS – planiramo specijalno pokrivanje BizBuzz-a, uskoro više detalja.

Najnoviji događaji:

•  Okupljanje DPT foruma i nulti sastanak OpenCoffee kluba u BG-u
•  IBM Forum 2008
•  Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju
Po mesecu:  oktobar »   novembar »   decembar »    
Oktobar 14Oktobar 17

Mirosoft organzuje osmu po redu IT konferenciju Sinergija, u Master Centru u Novom Sadu od 14. do 17. oktobra na kojoj se čekuje više od hiljadu IT profesionalaca iz zemlje i regiona, koji će na preko 100 predavanja imati prilike da čuju sve o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija.

(more…)

Oktobar 4Oktobar 5

Ovogodišnji Blog Open održaće se u oktobru, Boru, gradu najuticajnijih blogera Srbije, a za sada se zna da će na njemu učestvovati dva najuticajnija blogera iz Nemačke: Robert Basic i Oliver Gassner, sa predavanjem pod radnim naslovom: “Blogs and the World Revolution”.

(more…)

Jun 24

Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Privredne komore Beograda i Udruženje za upravljanje projektima Srbije – YUPMA, pozivaju Vas na prezentaciju projekta: TOOL – EAST, Otvorenokodni ERP sistem za planiranje resursa i menadžment narudžbi za mala i srednja preduzeća

Prezentacija će biti održana 24. juna 2008. godine u 13.00 časova u sali VI Privredne komore Beograda-Kneza Miloša 12.

(more…)

Jun 24Jun 26

Treća konferencija i izložba zemalja jugoistočne Evrope o širokopojasnim tehnologijama održaće se u Sava Centru, u Beogradu, od 24. do 26. juna, pod pokroviteljstvom Ministarstva za telekomunikacije i Informatičko društvo. Konferencija će se baviti temama razvoja i širenja širokopojasne tehnologije u zemljama jugoistočne Evrope i njihovim geostrateškim susedima, koncentrišući se na: Albaniju, BiH, Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Grčku, Mađarsku, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Rumuniju, Srbiju i Sloveniju.

(more…)