Po mesecu:  decembar »    
Novembar 6

Web:Strategija III - SEO je oko nasWeb:Strategija III, konferencija o internet marketingu, održaće se u Zagrebu, 6.novembra 2008. i baviće se edukacijom i informacijama o najnovijim trendovima SEO/SEM poslovanja. Konferencija je namenjena svima koji žele da se sajt njihove firme nađe među prvim rezultatima internet pretraživača za ciljane ključne reči.

(more…)

Novembar 6Novembar 7

Firma Smart organizuje treći po redu Smart Day na Fruškoj Gori u hotelu CePTOR 6. i 7. novebra 2008. godine, na kome će u saradnji sa svojim partnerima, Sophosom i Microsoftom predstaviti najnovije informacije i proizvode sa polja informacionih tehnologija koji spadaju u njihov domen delatnosti.

(more…)

Oktobar 29

Privredna komora Beograda – udruženje informatičke delatnosti i Informatički savez Srbije (JISA) organizuju konferenciju “Uloga medija u podsticanju razvoja informacionog društva u Srbiji” u sredu 29. oktobra u 13h, u sali na VI spratu u Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12).

(more…)

Oktobar 23Oktobar 24

Kongres srpskog ujedinjenja i Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije su glavni nosioci US-Serbia IT Summit projekta u okviru koga će se 23. i 24. oktobra 2008. godine u Čikagu održati konferencija “IT Summit”. Osnovni cilj ovog projekta je uspostavljanje poslovne saradnje između američkih i srpskih firmi u oblasti IT-ja.

(more…)