Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji, regionu i svetu (više o sajtu ovde). Od kraja jula ITD možete pratiti u Tehnologiji najposećenijeg domaćeg portala vesti – Naslovi.net (hvala Milošu i timu Naslova).

Najnoviji događaji:

•  Konferencija “Regulisanje slobode izražavanja na Internetu”
•  ArchiCAD 08 aCADemy – 12. Susret korisnika ArchiCAD-a
•  Godišnja konferencija korisnika Primavera softvera
   
Oktobar 29Oktobar 31

Treća po redu konferencija o IT poslovanju, BizBuzz, održaće se u Niškoj Banji, u hotelu Radon, od 29. do 31. oktobra 2008. Ove godine organizatori su izabrali temu „Web sadržaj: značaj i upravljanje“, sasvim u skladu sa jednim od zaključaka prošlogodišnje konferencije – Nema uspeha bez kvalitetnog sadržaja, dobar dizajn i tehnička rešenja nisu dovoljni da privuku i zadrže posetioce.

(more…)

Jun 24Jun 26

Treća konferencija i izložba zemalja jugoistočne Evrope o širokopojasnim tehnologijama održaće se u Sava Centru, u Beogradu, od 24. do 26. juna, pod pokroviteljstvom Ministarstva za telekomunikacije i Informatičko društvo. Konferencija će se baviti temama razvoja i širenja širokopojasne tehnologije u zemljama jugoistočne Evrope i njihovim geostrateškim susedima, koncentrišući se na: Albaniju, BiH, Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Grčku, Mađarsku, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Rumuniju, Srbiju i Sloveniju.

(more…)