Po mesecu:  novembar »   decembar »    
Septembar 25Septembar 27

Na Filološkom fakultetu u Beogradu od 25. do 27. septembra biće održana Međunarodna naučna konferencija “Elektronska biblioteka”. Jedan od gostiju skupa biće Rob Dejvis iz Velike Britanije, koji će učesnicima konferencije predstaviti projekat “Evropska digitalna biblioteka” navodi se u saopštenju Biblioteke grada Beograda.
(more…)

Septembar 25

Konferencija kompanije IDC o globalnim rešenjima za maloprodaju u centralnoj i istočnoj Evropi 2008. usmerena je na najnoviju strategiju i razvoj tehnologije zahvaljujući kojima se menja budućnost maloprodaje u Bugarskoj, Grčkoj, Rumuniji, Srbiji i Poljskoj. Na konferenciji, 25. septembra u Hotelu Hyatt u Beogradu, biće prikazani najnoviji proizvodi i informatička rešenja, “smart” kartice, načini plaćanja, proizvodi tipa “RFID” i zaštitne aplikacije.

(more…)

Septembar 25Septembar 26

Deveta evropska konferencija E COM – LINE 2008 odžaće se u Bukureštu 25. i 26. septembra a baviće se temom razvoja različitih elektronskih aktivnosti kao što su: e-biznis, e-trgovina, e-upravljanje, e-obrazovanje, e-zdravlje, inkluzija, e-bankarstvo, e-demokratija, i njihovim uticajem u ekonomskoj i socijalnoj sredini.

(more…)