Po mesecu:  decembar »    
Novembar 16Decembar 19

Računarska gimnazija u Beogradu organizuje, četvrtu godinu za redom, informatičko takmičenje za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola pod nazivom “Programer junior 2009″. Prijavljivanje na konkurs traje do 19.12.2008. godine.

(more…)

Novembar 25

Firma DNS Arrow Beograd organizuje prvi VMware Virtualization Forum Srbija 25. novembra 2008. godine u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu, sa početkom u 10h. Na ovom skupu će biti predstavljeni partneri, proizvodi i rešenja koja se baziraju na VMware softverskim rešenjima za virtualizaciju.

(more…)

Novembar 25Novembar 27

U Sava centru u Beogradu od 25. do 27. novembra održaće se po šesnaesti put Telekomunikacioni forum TELFOR, domaći i regionalni godišnji skup stručnjaka koji rade u oblastima telekomunikacija i informacionih tehnologija. TELFOR je forum u okviru koga se razmatraju sva relevantna pitanja telekomunikacija: tehnička, razvojna, regulatorna i ekonomska, pitanja proizvodnje opreme, usluga, servisa i funkcionisanja sistema.

(more…)

Novembar 24Novembar 30

make art je međunarodni festival posvećen integraciji Free/Libre/Open Source Softwarea (FLOSS) u digitilnu umetnost. Treće izdanje make art – OpenOS – će se održati u Poatjeu u Francuskoj od 24. do 30. novembra 2008. i biće sastavljeno od performansa, prezentacija, radionica i izložbi, fokusiranih na susret digitalne umetnosti i slobodnog softvera.

(more…)