Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji, regionu i svetu (više o sajtu ovde). Od kraja jula ITD možete pratiti u Tehnologiji najposećenijeg domaćeg portala vesti – Naslovi.net (hvala Milošu i timu Naslova).

Najnoviji događaji:

•  Konferencija “Regulisanje slobode izražavanja na Internetu”
•  ArchiCAD 08 aCADemy – 12. Susret korisnika ArchiCAD-a
•  Godišnja konferencija korisnika Primavera softvera
   
Septembar 28Oktobar 4

Festival informatičkih dostignuća – INFOFEST održaće se po 15 put, u Budvi, u poslednjoj nedelji septembra.   Ovaj festival već 15 godina privlači vodeće svetske i regionalne ICT kompanije, renomirane međunarodne eksperte, autore najboljih stručnih radova i ključne korisnike IC tehnologija. Međunarodna asocijacija FERAM je još 1998. godine, svrstala INFOFEST na listu “Deset najznačajnijih ICT skupova u zemljama Mediterana”.

(more…)

Jun 27

Odgovor na ovo pitanje možete čuti na ETF-u u sali 61, u petak 27. juna u 13:30h. Biće prikazani neki moderni trendovi u bežičnim telekomunikacijama, uključujući ideje u teoriji telekomunikacija, projektovanju sistema i praktičnoj implementaciji radio primo-predajnika.

(more…)

Jun 26

Druga konferencija Web::Strategija održaće se 26. juna u Zagrebu, u hotelu „Laguna“, a pokazaće vam kako da napravite moderan 2.0. sajt, promovišete ga, privučete korisnike i zadržite ih. Web::Strategija je namenjena firmama i pojedincima koji razvijaju web stranice ili žele da poboljšaju postojeće i povećaju njihovu zapaženost kod krajnjih korisnika.

(more…)

Jun 26

Ova konferencija namenjena je zaposlenima u oblasti logistike, transporta robe i skladišnog poslovanja, a održaće se 26. juna u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Na ovoj konferenciji moćićete da saznate kako da automatizujete aktivnosti vezane za kretanje robe, zaliha i materijala.

(more…)

Jun 24Jun 26

Treća konferencija i izložba zemalja jugoistočne Evrope o širokopojasnim tehnologijama održaće se u Sava Centru, u Beogradu, od 24. do 26. juna, pod pokroviteljstvom Ministarstva za telekomunikacije i Informatičko društvo. Konferencija će se baviti temama razvoja i širenja širokopojasne tehnologije u zemljama jugoistočne Evrope i njihovim geostrateškim susedima, koncentrišući se na: Albaniju, BiH, Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Grčku, Mađarsku, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Rumuniju, Srbiju i Sloveniju.

(more…)