Sva IT dešavanja na jednom mestu

Sve bitne informacije o predstojećim događajima iz sfere IKT u Srbiji i regionu. Više o sajtu ovde, a budući u ranoj β fazi radi smo čuti vaše komentare.

Najnoviji događaji:

•  make art 2008
•  20th World Computer Congress (WCC 2008)
•  Festival informatičkih dostignuća – INFOFEST 2008
   
Maj 28

MSDN Day je jednodnevni tehnički dogadjaj gde će biti predstavljeni Microsoftovi razvojni alati uz priliku za upoznavanje sa najmodernijom platformom za razvoj najmodernijih softverskih rešenja. Ovaj dogadjaj će se održati u Ateljeu 212 (Svetogorska 21, Beograd) u sredu 28. maja sa početkom u 8:30h.

(more…)

Maj 28

Poslovno stručni skup Internet prodavnice ‘08 biće održan u sredu 28. maja 2008. godine sa početkom u 10 časova u Privrednoj komori Beograda, u sali na VI spratu, Kneza Miloša 12. Na skupu će biti reči o najaktuelnijim dostignućima iz oblasti e-trgovine u Srbiji, plaćanju karticama, iskustvima iz prakse i najuspešnijim Internet prodavnicama u Srbiji.

(more…)

Maj 26Maj 30

31. Međunarodni skup za IKT, elektroniku i mikroelektroniku okupiće oko hiljadu IT profesionalaca iz više od dvadeset zemalja i omogućiti im da se kroz savetovanja, predavanja, seminare i izložbe upoznaju sa najnovijim trendovima u razvoju tehnologije. Skup će se održati od 26. do 30. 5. 2008. u Kongresnom centru Grand hotela Adriatic i u hotelu Admiral u Opatiji (Hrvatska).

(more…)

Maj 27Maj 29

U kongresnom centru “Master” u Novom Sadu će se od 27. do 29. maja održati Mobile Fest 2008, koji će okupiti stručnjake iz oblasti mobilnih i bežičnih tehnologija.

Manifestacija će imati dva dela: EXPO, u kome će posetiocima biti prikazani proizvodi i usluge iz oblasti mobilne telefonije i ostalih bežičnih tehnologija, i stručnu konferenciju na kojoj će ključni ljudi iz ovih oblasti razmenjivati iskustva.

(more…)