Po mesecu:  decembar »    

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo, Jasna Matić, otvorila je konferenciju o IT poslovanju, BizBuzz, u Niskoj Banji, 29. oktobra oko 11h.

(more…)

Oktobar 29

Privredna komora Beograda – udruženje informatičke delatnosti i Informatički savez Srbije (JISA) organizuju konferenciju “Uloga medija u podsticanju razvoja informacionog društva u Srbiji” u sredu 29. oktobra u 13h, u sali na VI spratu u Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12).

(more…)

Oktobar 29

OracleOracle organizuje Oracle Applications Day 29. oktobra 2008. godine u Novom Sadu, u Hotelu “Park” (Novosadskog sajma 35). Na ovoj konferenciji će budući i sadašnji korisnici Oracle aplikativnih rešenja imati priliku da govore o iskustvima u radu sa ovom kompanijom, kao i o sprovedenim implementacijama.

(more…)

Oktobar 28Oktobar 30

IT dan je konferencija posvećena razmeni, promociji i širenju IT-ja, prevashodno fokusirana na Javu i open source rešenja. Ove godine se održava u Beogradu (REX, Jevrejska 16) i Novom Sadu (FTN, Trg Dositeja Obradovića 6) od 28. do 30. oktobra u organizaciji zajednice JavaSvet.

(more…)

Oktobar 29Oktobar 31

Treća po redu konferencija o IT poslovanju, BizBuzz, održaće se u Niškoj Banji, u hotelu Radon, od 29. do 31. oktobra 2008. Ove godine organizatori su izabrali temu „Web sadržaj: značaj i upravljanje“, sasvim u skladu sa jednim od zaključaka prošlogodišnje konferencije – Nema uspeha bez kvalitetnog sadržaja, dobar dizajn i tehnička rešenja nisu dovoljni da privuku i zadrže posetioce.

(more…)