Maj 27Maj 28

3. Regionalne itSMF Konferencija će se održati od 27. do 28. maja u Ohridu, Republika Makedonija u organizaciji itSMF Chaptera iz Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Konferencija je besplatna za sve učesnike, i ima za cilj da okupi IT eksperte i Servis Menadžere u regionu i omogući im da usvoje nova IT znanja i razmene iskustva neophodna da u okviru svojih kompanija i organizacija implementiraju globalno usvojene trendove poslovanja i unaprede postojeće procese i procedure.

 

Na prošlogodišnjoj konferenciji u Opatiji, gde je učestvovalo preko 100 delegata i 30 kompanija-izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Makedonije, Društvo itSMF Srbija je objavilo svoje osnivanje i uključilo se u rad na regionalnom nivou. Ove godine organizatori pozivaju IT kompanije i zainteresovane delegate iz Srbije da prisustvuju ovom skupu i na najbolji način reprezentuju našu zemlju u oblasti IT Service Management-a.

Program Konferencije je sledeći:

  • Dan 1: IT Servisi – Working together
  • Dan 2: ICT Standardi

Namera organizatora je da učesnicima iz ovog regiona predstavi aktuelne i interesantne ITSM prezentacije, IT rešenja i izazove, upozna sa ITSM stručnjacima i do sada stvorenim partnerstvima, jednom rečju sve ono što se moće nazvati Best Practice u ovoj oblasti.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: ,

Autor: Vladimir Trkulja