Po mesecu:  decembar »    

Predavanje Milana Ružića o Ulozi Internet medija u promociji prirodnih vrednosti Srbije je bilo pravo osveženje, imajući u vidu fantastične slike koje su prikazivane tokom prezentacije. Naravno, njegovo predavanje neće ostati upamćeno samo po tome, pošto je skrenuo pažnju na vrlo ozbiljne stvari – odnosno propuštanje da se naša prirodna baština prezentuje širom sveta putem Interneta.

(more…)

Danas je Nenad Orlić na predavanju zanimljivog naziva – “Radite za klikere” najavio puštanje novog klik.rs Internet marketing servisa.

(more…)

Razvoj servisa orijentisanih ka korisnicima mobilnih telefona je zastupao Srđan Dakić, koji je predstavio play2go – servis koji štedi vreme pružajući korisniku bitne informacije.

(more…)

Jelena Mickić je dobila jutarnji termin poslednjeg dana biZbuZZ-a, i prisutnima kojih je bilo sve više i više kako je predavanje odmicalo, održala predavanje o kreiranju sadržaja za komercijalne sajtove.

(more…)

Boris Krstović iz Spoonlabsa je održao prezentaciju o News 3.0 konceptu, koja je razmatrala nov način prezentovanja vesti namenjenih Internet publici.

(more…)

Tatjana Lukić je već 10 godina u IT poslu, a poslednje 3 godine se bavi web analitikom – uspešno, ako je suditi po vanredno kvalitetnom predavanju koje je održala.
(more…)

Oktobar 29Oktobar 31

Treća po redu konferencija o IT poslovanju, BizBuzz, održaće se u Niškoj Banji, u hotelu Radon, od 29. do 31. oktobra 2008. Ove godine organizatori su izabrali temu „Web sadržaj: značaj i upravljanje“, sasvim u skladu sa jednim od zaključaka prošlogodišnje konferencije – Nema uspeha bez kvalitetnog sadržaja, dobar dizajn i tehnička rešenja nisu dovoljni da privuku i zadrže posetioce.

(more…)