Mart 27

Etarget, provajder kontekstualne PPC reklame, i CRI ISP, ovlašćeni registar .rs domena, organizuju aftehour koktel povodom promocije novog white paper-a “6 ½ ključnih trendova za 2009. godinu“, 27. marta 2009. godine u 16h, u galeriji O3one.

 

Promocija besplatne brošure o Internet marketingu za 2009. godinu i Internet ekonomiji deo je aktivnosti kompanije Etarget na srpskom tržištu koje su usmerene na podizanje nivoa znanja o tome koji nam web alati stoje na raspolaganju i kako ih maksimizovati u cilju profita. Ovo je naročito važno u recesivnoj 2009. godini koja je od strane IT industrije već proglašena godinom onlajn oglašavanja, a od stane Ministarstva za telekomunikacije i informatičko društvo – godinom Internet ekonomije.

Etargetove aktivnosti na edukaciji o Internet marketingu imaju za cilj da otpočnu dijalog između IT i web sektora i medija, kako tradiconalnih tako i onih koji su isključivo onlajn.

S obzirom da je veliki broj klijenata već upoznat sa benefitima oglašavanja kroz mrežu portala na www.etarget.rs i da je sezona pravog digitalnog preduzetništva otvorena, Etarget i CRI kao zastupnici IT sektora nastoje da svojim aktivnostima promovišu razvoj preduzetništva i ubrzaju proces promena na srpskom webu.

Preuzmite White paper ”6 ½ ključnih trendova za 2009. godinu”.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: ,

Autor: Vladimir Trkulja