Novembar 11Novembar 12

Osmi put zaredom kompanija Cisco, svetski lider u proizvodnji mrežnih rešenja,  organizuje konferenciju CISCO EXPO u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, 11. i 12. novembra 2008. godine. Pod sloganom „Innovate. Experience. Network” na konferenciji će biti predstavljene najnovije Cisco tehnologije i rešenja, a akcenat će biti na videu i kolaboraciji, uz brojna predavanja i propratne sadržaje.

  Noviteti u odnosu na prošlogodišnji Cisco Expo biće veći broj demonstracija inovativnih tehničkih i poslovnih rešenja, kao i takmičenje studenata Cisco Networking Akademije i besplatno polaganje Cisco® ispita.

Konferencija Cisco Expo će okupiti poslovne ljude i donosioce odluka u oblasti tehnologije iz domaćih kompanija, predstavnike stranih kompanija, javnog sektora, inženjere, medije i druge predstavnike srpskog i IT tržišta u regionu. Želja organizatora je da i ove godine unapredi konferenciju novim tehnologijama, idejama i informacijama, ali i da stvori atmosferu u kojoj će učesnici naći nova rešenja za brojne poslovne zamisli koristeći najnoviju Cisco® tehnologiju.

Tags: ,

± Interesantno?  
 Loading …