Open IT konferencija

05.11.2012. – 08.11.2012.

“Open IT” konferencija održaće se od 2. do 9. novembra na Fakultetu organizacionih nauka, u organizaciji AIESEC-a, najveće međunarodne organizacije koju vode studenti. Ove godine tema je – Mobilne tehnologije. Tokom konferencije, svim učesnicima će biti pružena mogućnost da saznaju nešto više o trenutno najaktuelnijim dešavanjima u određenim oblastima IT-ja, a prvenstveno će moći da se upoznaju sa mobilnim tehnologijama. 

Agenda

Konferencija se sastoji iz dva dela

Radionice 2.11.

Radionice – “Open IT” ove godine uključuje i nezavisne jednodnevne radionice, “Case IT” i “Develop IT”, koje se održavaju pre samih predavanja, 2. novembra. Na “Case IT” radionicama će zainteresovani studenti  biti u prilici da zajedno sa predstavnicima kompanija rade na rešavanju studije slučaja iz oblasti informacionih tehnologija. “Develop IT” radionica, koja će se odvijati paralelno sa “Case IT” radionicom, je namenjena studentima koji žele da se bave razvojem mobilnih aplikacija i da sa mentorima iz kompanija koje su partneri projekta rade na kreiranju praktičnog aplikativnog rešenja. Obe radionice će biti bazirane na radu u timovima u koje će učesnici biti raspoređeni nakon selekcije.  

Otvoreno predavanje – 2. novembra, pre početka radionica, biće održano i posebno uvodno predavanje o mobilnim tehnologijama, koje će biti otvoreno za sve koji žele da čuju nešto više na tu temu.

Predavanja od 5.09. do 9.09.

Predavanja – Tokom četvorodnevnih predavanja, od 5. do 8. novembra, delegati će imati priliku da čuju eksperte iz oblasti mobilnih tehnologija. Kroz predavanja stručnjaci iznose primere iz prakse, iskustva iz poslovanja kompanija koje predstavljaju, a u kojima su implementirane različite savremene tehnologije. 

Company Day –  Posle višegodišnjeg dobrog iskustva, i ove godine se održava Company Day. Ovaj događaj će biti realizovan poslednjeg dana konferencije, 9. novembra, kada će predstavnici kompanija imati priliku da stupe u kontakt sa studentima i bolje ih upoznaju sa svojim radom. Najpre se održava prezentovanje rešenja sa radionica, koje će biti otvoreno za sve zainteresovane studente, a potom sajam kompanija. Svaka kompanija će imati svoj štand, tako da studenti mogu slobodno da prilaze predstavnicima u cilju dobijanja odgovora na pitanja i saznanja iz oblasti poslovanja kompanije. Čitav događaj se završava koktelom, namenjenom kompanijama, partnerima projekta kao i najistaknutijim delegatima konferencije.

Registracija

Učešće je besplatno, a registraciju možete izvršiti na ovim linlovima:

Aplikaciju za učešće na predavanjima možete naći ovde.

Aplikaciju za učešće na radionici “Develop IT” možete naći ovde.

Aplikaciju za učešće na radionici “Case IT” možete naći ovde.

Korinsni linkovi

 

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR