Po mesecu:  oktobar »  novembar »    
Novembar 8

Mozilla Srbija (srpska Mozilla zajednica) uz podršku Ubuntu Srbija zajednice 8. novembra 2009. godine organizuju proslavu petog rođendana Mozilla Firefox web browsera u Domu Omladine, u Beogradu. Organizatori najavljuju i nekoliko kratkih predavanja na temu slobodnog softvera u Srbiji, a šuška se i o nekim poklonima koje je Mozilla fondacija obezbedila za domaću zajednicu.

Detaljnije »

Novembar 17Novembar 19
Novembar 24Novembar 25

Konsultantska kuća YU Build i USAID Projekat za razvoj konkurentnosti organizuju obuku “Upravljanje IT projektimaod 17. do 19. novembra (I deo) i od 24. do 25. novembra (II deo) 2009. godine u Beogradu. Obuka je namenjena ljudima koji vode (ili žele da vode) IT projekte, i pokriva teoretske i praktične aspekte veštine upravljanja IT projektima, kao i pripremu za polaganje PMI Project Management Professional (PMP) ispita.

Detaljnije »

Novembar 10Novembar 11

U hotelu HYATT Regency u Beogradu 10. i 11. novembra 2009. godine održaće se deveta po redu Cisco Expo konferencija, pod sloganom “The Knowledge is power effect“. I ove godine Cisco Expo donosi najnovija rešenja i proizvode, demonstraciju uživo, prikaze korišćenja Cisco rešenja kod nas i u svetu, viziju razvoja svetskog tržišta, rešenja partnerskih kompanija.

Detaljnije »

Oktobar 8
Oktobar 15
Oktobar 29
Novembar 12
Novembar 24
Novembar 26
Decembar 17

Extreme d.o.o.Firma Extreme, domaći prodavac licenciranog softvera poznatih softverskih kuća, organizuje do kraja 2009. godine u Beogradu nekoliko radionica koji za cilj imaju prezentovanje mogućnosti mahom Microsoft rešenja namenjenih korporativnom poslovanju. Ključne reči će biti upravljanje dokumentacijom, CRM, ERP, a za kraj se sprema i još jedna prezenacija NOD32 antivirus rešenja.

Detaljnije »

Novembar 6

U Zagrebu se 5. novembra organizuje jedan zanimljiv seminar – Tweeterokracija. Osnovna tema seminara je korišćenje Twittera u poslovanju, marketingu i odnosima s javnošću.

Detaljnije »

Novembar 19Novembar 20

U Zagrebu će se 19. i 20. novembra 2009. održati Web Strategija 6- Ritam društvenih valova. Očekujte na Web::Strategiji  edukaciju o internet marketingu kroz društvene medije, druženje (networking, pronađite poslovne partnere, zabavna igra), panel raspravu, dodelu Zlatne nagrade Web::Strategije,  zabavne društvene igre i društvenu marketing radionicu. Detaljnije »

Novembar 3

OracleKompanija Oracle organizuje 3. novembra 2009. godine u Beogradu (hotel Zira) konferenciju Oracle Day 2009 na kojoj će učesnici imati priliku da prisustvuju prezentacijama i sastancima namenjenim različitim industrijama.  Prezentacije će obuhvatiti ključne potrebe korisnika i savremenog poslovanja, sa fokusom na najnovije tehnologije i verzije Oracle proizvoda i rešenja. Učešće na ovoj konferenciji je besplatno.

Detaljnije »

Novembar 15Novembar 17

Od 17. do 19. novembra u Sava Centru u Beogradu održaće se Sinergija 09.  Osnovne informacije o predavanjima su objavljene i prijava učesnika je već počela. Detaljnije »

Oktobar 1Novembar 26

Web Fest je prvi regionalni festival sa ciljem promocije upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se od takmičarskog dela – glasanja za najbolje regionalne web projekte, kao i od promotivno-edukativnih aktivnosti… Svaki posetilac sajta može predložiti neograničen broj sajtova koji se svojim sadržajem obraćaju regionu (SR, HR, CG, BIH, MK, SLO).

Detaljnije »