Adobe i Corel predavanja na Grafima sajmu

27.09.2012.

Extreme d.o.o.Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije, medija i komunikacije – Grafima, kompanija Extreme će održati predavanja “Adobe Creative Suite 6: Photoshop, InDesign i Illustrator” i “CorelDRAW Graphics Suite X6“, 27. septembra 2012. godine na beogradskom sajmu.

 

Adobe Creative Suite 6: Photoshop, InDesign i Illustrator

Vreme i mesto: četvrtak, 27. septembar, 12h u velikoj sali hale 4 Beogradskog sajma

Prijavite se na www.extreme.rs/Grafima-Adobe.

Imaćete priliku da od Zorana Imširagića koji je Adobe Certified Instructor čujete šta novo donosi Adobe Creative Suite 6:

Photoshop ima novi moćni alat za kadriranje (crop tool), a Content-Aware porodica je dobila nove izuzetne dodatke. Efekti zamućenja (blur) kakve još niste videli, dok je rad sa slojevime (layers) podignut na novi nivo. Za ljubitelje fotografije tu je Adobe Camera Raw 7, koji opet pomera granice, a za one koji snimaju video na raspolaganju je potpuno nova baterija alata za video montažu!

InDesign nastavlja svoj “dvostruki život”. Pošto je pokazao da je nenadmašan za pripremanje štampanih medija, sada svoju snagu prikazuje na polju digitalnog izdavaštva za web i tablet računare. Prilagođavanje vašeg dizajna vertikalnom i horizontalnom prikazu za tablet računare nikada nije bilo lakše, a oni koji bave kreiranjem različitih verzija oglasa sada mogu kroz moćni automatizovani sistem da to rade u nekoliko koraka. Pravljenje interaktivni PDF formular direktno iz InDesigna štedi vreme uz izuzetne rezultate.

Illustrator donosi novi, potpuno prerađen alat za vektorizaciju bitmapiranih slika i novu mogućnost za kreiranje unikatnih vektorskh ispuna (Patern). Ono što su ilustratori sanjali godinama najzad je moguće – Gradient strokes – moćni efekti su samo nekoliko klikova mišem daleko!e
 

CorelDRAW Graphics Suite X6

Vreme i mesto: četvrtak, 27. septembar, 15h u velikoj sali hale 4 Beogradskog sajma

CorelDRAW Graphics Suite X6 prezentacija je zakazana za 15h, a ukoliko želite da nam se pridružite svoje prisustvo možete prijaviti na www.extreme.rs/Grafima-Corel.

Ovog proleća kompanija Corel je obradovala sve svoje korisnike novom verzijom svog najpopularnijeg grafičkog paketa – CorelDRAW Graphics Suite X6.

U četvrtak 27. septembra u okviru ovogodišnje Grafime, poznati Corel prezenter Dejan Rogan iz firme HSM Informatika prezentovaće ključne novitete u najnovijoj verziji: support za OpenType fontove, nove harmonije boja, kreativne alate za oblikovanje vektora, stilove objekata, alate za prelom stranica i alate za izradu web prezentacija.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR