AIESEC Business Days

28.03.2012. – 30.03.2012.

Od 09. do 11. aprila 2012. godine u prostorijama Privredne komore Beograda međunarodna studentska organizacija AIESEC održava edukativni seminar AIESEC Business Days, koji će pokriti teme iz četiri oblasti savremenog poslovanja: finansija, marketinga, upravljanja ljudskim resursima i informacionih tehnologija. Delegati će imati priliku da steknu znanja iz aktuelnih tema iz svoje interesne sfere, kao i da posete kompanije partnere, gde će dobiti uvid u načine na koje posluju savremene organizacije.

 

Projekat AIESEC Business Days se ove godine prvi put realizuje u organizciji AIESEC-ove lokalne kancelarije na Fakultetu organizacionih nauka. Cilj projekta je da se studenti podrobnije upoznaju sa oblastima i zadacima iz svoje struke i tako budu upućeni u zahteve i dešavanja u njihovim budućim zanimanjima. Delegati će imati priliku da slušaju neke od uticajnih poslovnih eksperata današnjice, kao i profesore Fakulteta organizacionih nauka koji će držati edukacije iz svojih stručnih oblasti. Svi učesnici će biti podeljeni u četiri zasebne grupe i pratiće isključivo ona predavanja koja ih interesuju.

Po završetku trodnevnog seminara, kompanije partneri će otvoriti svoja vrata delegatima i omogućiti im da se upoznaju sa praktičnom dimenzijom poslovanja. Ovaj deo projekta omogućava učesnicima da steknu znanja koja ne mogu tradicionalnom edukacijom i priprema ih za kasnije obavljanje poslova. Ceo projekat biće zaokružen tribinom koja će okupiti sve delegate, praktikante i inostrane članove AIESEC-a, gde će prisutni razmeniti utiske i upoznati se sa poslovnim prilikama, kako u Srbiji, tako i van nje.

Registracija

Prijave za učešće na seminaru, kao i dodatne informacije, možete naći na stranici http://www.aiesec.org.rs/aiesec-business-days/.

Rok za prijavljivanje je nedelja, 25. mart 2012. u 17:00h.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR