AIESEC – volontiranje u inostranstvu

09.04.2013.

AIESEC ovog leta organizuje mogućnost volontiranja u trajanju od šest nedelja u nekoj od 115 zemalja iz celog sveta, a više o internacionalnoj razmeni govoriće se 9. aprila u 20 časova u zgradi Ekonomskog fakulteta.  

Internacionalna razmena omogućava kvalitetno provedeno vreme sa studentima iz različitih kultura, iskustvo i brojne doživljaje. Volontirajući na nekom od društveno odgovornih projekata AIESEC-a ili u nevladinim organizacijama učesnici mogu da utiču pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a. Turska, Grčka, Italija, Češka, Poljska,Indija,Japan, Kina, Egipat i Nemačka su samo neke od zemalja u kojima se trenutno nalaze programi razmena. Postoji mogućnost angažovanja na projektu koji se bavi tolerancijom, ekologijom i životnom sredinom ili organizacije sportskih aktivnosti ili časova konverzacijskog engleskog jezika.

AIESEC

AIESEC je najveća svetska organizacija vođena od strane studenata, koja postoji u 115 zemalja sveta i broji preko 86000 članova. U saradnji sa brojnim univerzitetima i kompanijama AIESEC već dugi niz godina omogućava mladim ljudima praktično usavršavanje i razvijanje liderskih sposobnosti, i baveći se aktuelnim problemima u društvu vrši pozitivan uticaj na svoje okruženje.

Prijava

Maturant ili student bilo koje godine fakulteta, ovog leta možeš otići na neku od mnogobrojnih razmena koje postoje u inostranstvu. Prijava je moguća ovde.

Korisni linkovi

 

 

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR