Awakening of Heroes turnir

12.11.2014. – 16.11.2014.

Domaći studio COFA Games poziva vas na do sada najveći AoH turnir, koji će se održati od 12. do 16. novembra.  

Awakening of Heroes

Awakening of Heroes je atipična “Multiplayer Online Battle Arena” igra koja otkriva zlatnu sredinu između jednostavnih Facebook i prezahtevnih, a mnogima i prenapornih MOBA igara. Iako još uvek u razvojnoj fazi, igra je osvojila brojna priznanja i nagrade. I nakon što je učestvovala na Casual Connect festivalu u San Francisku, na kome je bila nominovana za najbolji indie naslov godine, u dve kategorije, dolazi na beogradski Casual Connect, a zatim putuje u Zagreb, na Reboot Infogamer, najveći gejming događaj u jugoistočnoj Evropi. Oni koji posete ovaj festival, moći će da učestvuju na turniru na licu mesta. Pored toga, moći će da iskuse fenomenalnu virtuelnu realnost igre, kroz Oculus Rift koji je integrisan sa AoH-om.

Pored lepe prilike da se upoznate sa prvom domaćom MOBA igrom koja se trenutno nalazi u alfa razvojnoj fazi, učešće na turniru može da vam donese i vrednu novčanu nagradu. Naravno, ukoliko budete najbolji među herojima i pobedite u uzbudljivim borbama “5 na 5″.

Oni koji propuste da se upoznaju sa ovom jedinstvenom igrom na predstojećem turniru, ne treba da brinu. Uskoro će, sedeći u svojim toplim domovim, imati priliku da probude heroje u sebi. Na tabletima, Facebook-u ili desktop računarima, Awakening of Heroes biće dostupan svim gejmerima sa internet konekcijom, u realnom vremenu i potpuno besplatno.

Registracija

Možete da se registrujete kao tim od 5 igrača ili individualno i u tom slučaju će vam momci iz COFA Games-a pronaći saigrače. Igraće se putem interneta, po sistemu eliminacije, svakog dana od 12. do 15. novembra, da bi u nedelju, 16. novembra, pobednici dnevnih turnira odmerili snage u velikom finalu.

Korisni linkovi

Internet adresa igre

Internet adresa kompanije

Facebook stranica

Twitter

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR