Belgrade Behance Reviews 2013

02.11.2013.

Belgrade Behance Reviews održaće se 2. novembra od 10:00 do 15:00h u Mikser House-u u Beogradu, kao deo globalnog niza događaja – Behance Reviews Week koji se održava u celom svetu. Organizator ovog događaja u Srbiji za 2013. godinu je grupa mladih kreativaca “Lege Artists”. 

Behance je svetska društvena mreža za kreiranje umetničkih portfolia i objavljivanje projekata iz različitih kreativnih oblasti, povezivanje umetnika i diskusiju o radovima

Prijavi se – radionice

Centralno dešavanje će biti Portfolio Reviews – radionice na kojima će renomirani srpski kreativci davati feedback kreativcima iz različitih kreativnih polja, nakon što oni prezentuju svoj rad sa Behance sajta. Ukupno 10 prezentatora po kreativnom polju biraju organizatori do 27. oktobra, a rok prijave je do 22. oktobra.

 

Program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registracija

Više informacija o registraciji možete naći ovde.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa

1 komentar

BBR 2013
19.10.2013. @ 13:37

BEHANCE PORTFOLIO REVIEWS RADIONICE

Prijavite se da predstavite svoj rad u opustenoj atmosferi, za stolom sa jos desetak kreativaca i liderom grupe od kojih ce te dobiti korisne povratne informacije. Pitajte ih sta god želite, podelite vaše iskustvo sa njima i saznajte gomilu korisnih stvari.

Vidimo se 02, Novembra u Mikseru.


DODAJ KOMENTAR