BEST Design Week

01.06.2014. – 07.06.2014.

 

BEST Design Week održaće se u Beogradu od 1. do 7. juna, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd u saradnji sa SAE Institutom.  Studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu moći će da učestvuju u radionicama i predavanjima  iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

 

Cilj projekta je da studenti savladaju i usavrše principe dizajna kroz rad u softverskim programima i tako dođu do finalnog dizajnerskog proizvoda. Seminar će se održati u prostorijama SAE Instituta, ulica Čika Ljubina 8, i sastojaće se iz tri kategorije takmičenja za koje će se studenti prijavljivati na osnovu svog dosadašnjeg iskustva i znanja: Design Basic, Design Advanced i User Experience Design.

Design Basic – namenjen je studentima koji se do sada nisu susretali sa web dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Design Advanced – namenjen je studentima Arhitektonskog fakulteta koji već imaju osnovno znanje iz oblasti dizajna i brendiranja. Ova radionica je priznata od strane Arhitektonskog fakulteta i omogućava studentima dobijanje 2 ili 3 ESPB boda u zavisnosti od godine studija ( Evropski sistem prenosa i akumulacije bodova ).

User Experience Design – predstavlja relativno novu granu IT industrije orijentisanu na kreiranje brzih korisničkih aplikacija i ima za cilj da omogući vezu između softvera i čoveka, tako da softver bude što pogodniji i razumljiviji za rad. Za učešće u ovoj kategoriji takmičenja prijavljivaće se studenti koji poseduju osnovno znanje web programiranja i rada u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Prijave

Prijavite se za Best Design Week na ovom linku. Prijave su otvorene do 28.maja.

Korisni linkovi

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR