BESTweek Niš

27.10.2014. – 01.11.2014.

Nedelja treninga i radionica pod nazivom “BEST Week” će se održati  od 27.10. – 01.11.2014. u Nišu.

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope „BEST Niš“ već treću godinu za redom organizuje nedelju treninga i radionica pod nazivim „BEST Week“. Uspeh prošlogodišnje nedelje treninga i radionica „BEST Week“ ostavio je za sobom svojevrsni pečat inovativnosti i težnju da događaj dobije tradicionalni karakter u Nišu. 

Događaj će trajati 5 dana i biće sproveden od 27. oktobra do 1. novembra 2014. godine, u saradnji sa Fakultetom zaštite na radu, Univerzitetom u Nišu, Kancelarijom za mlade Niš, brojnim pokroviteljima i prijateljima. Predavanja će predstavljati teorijski uvod u radionice i treninge, dok će prezentacije dati učesnicima uvid u to zašto je obrađivana tema bitna i u kojim se sve oblastima može primeniti. Naš zadatak je da učesnici teorijska znanja koja steknu na radionicama primene u praksi. Njih će održati stručnjaci i licencirani predavači koji imaju dosta iskustva i koji znaju šta je aktuelno na tržištu. Krajnji cilj je da učesnici nakon treninga razviju, odnosno unapredne znanje i veštine iz određene oblasti. Osim toga, ovaj događaj za cilj ima i podsticanje mladih na aktivizam kroz rad u omladinskim organizacijama.

Teme

Oblasti koje će „BEST Week“ obuhvatati su:

  • informacione tehnologije
  • gerila i online marketing
  • novinarstvo i mediji
  • zaštita životne sredine i problemi savremene civilizacije
  • održivi razvoj i eko-projektovanje
  • muzičke radionice
  • interaktivno predavanje biološkog društva

Događaj je koncipiran tako da se u toku jednog dana obrađuje jedna ili više tema. Na taj način omogućićemo učesnicima da se opredele za obrađivanje raznovrsnih aktuelnih i bitnih oblasti nauke i kulture, koje su u sferi njihovih interesovanja.

Korisni linkovi

Vesti i dešavanja o drugim događajima i radu BEST-a možete pratiti na sajtu www.bestnis.org.rs

Autor: ITD Ekipa


DODAJ KOMENTAR