Oktobar 27Oktobar 29

biZbuZZ 2010I ove jeseni biZbuZZ konferencija o Internetu će se održati u Nišu, i to u terminu od 27. do 29. oktobra 2010. godine. Tema kojom će se ove godine baviti Web stručnjaci je Prodaja na Internetu, a konkretne teme i spisak predavača će naknadno biti objavljen.

 

Šestina svetske populacije trenutno koristi svetsku globalnu mrežu.

Kreiranje on-line nastupa i definisanje smisla on-line prisustva postaje sve važniji segment u biznisu, a ogroman potencijal i velika konkurencija, zahtevaju angažovanje profesionalaca za ovakav poduhvat. Ovo se jednako odnosi i na male i na velike kompanije, i na male i na velike ambicije – u Internet se ne ulazi intuitivno, već profesionalno.

Tema ovogodišnje konferencije upravo ima za cilj da ukaže na sve prednosti i mogućnosti Interneta u odnosu na off-line prodaju.

Na biZbuZZ-u kroz savete i iskustva uspešnih Internet preduzetnika, kao i odličnih poznavalaca on-line poslovanja u Srbiji i regionu, upoznajete profil Internet biznisa iz prve ruke – u društvu stručnih i ambicioznih osoba.

Učesnici posebno ističu networking kao neprocenjivu dimenziju konferencije. Opuštena atmosfera pruža jedinstvenu priliku susreta MSP sektora sa ljudima iz Web development sfere.

Poslovno-tehnički aspekt Interneta

Najmanje svu dva razloga koja treba uzeti u obzir u sagledavanju prednosti Internet prodaje:

  • Smanjenje troškova
  • Širenje baze i zbližavanje sa kupcima

Internet prodaji, kao i svakom drugom poslu, treba se maksimalno posvetiti. Jedan od ključnih momenata jeste ozbiljnost pri izradi strategije nastupa vaše kompanije.

Internet tržište je u Srbiji još uvek relativno neiskorišćeno, ali ne zadugo. Imajte na umu da postoje značajna ulaganja u razne modele Internet biznisa, konkurencija je sve veća, pa trebaodlučno napraviti prvi korak.

Bavljenje Internet prodajom podrazumeva i ispunjavanje nekih preduslova, kao što su rešavanje pravnih regulativa, detaljna analiza tržišta i strategija nastupa uz angažovanje profesionalnih kadrova. Raspoloživim resursima treba omogućiti moćan, jednostavan, i za krajnjeg korisnika upotrebljiv sistem Internet prodaje.

Svi važni indikatori koji za krajnji cilj imaju povećanje penetracije vašeg poslovanja, što je ujedno i glavni motiv prisutnosti u on-line biznisu, biće analizirani i dostupni učesnicima biZbuZZ konferencije 2010.

Korisni linkovi

Share and Enjoy:

Tags: , , , , ,

Autor: Vladimir Trkulja